O nama...Odškrinuvši vrata stare istarske kuće zakoračiti ćete u tajanstveni svijet kamena s kojim se gradi već tisućama godina. Većina ljudi ne pamti imena majstora koji su svojim žuljevitim rukama obrađivali i gradili kamenom, ni imena gazda koji su te građevine naručili. Ali kamene kuće su tu da nas podsjete na ta stara vremena, na prošlost od koje smo i mi sazdani. Postanite dio te prošlosti poštivajući njezinu autohtonost i osjetite duh tih starih vremena.

Majstori poduzeća Kamen Grad iza sebe imaju bogato iskustvo
u građevinarstvu posebno u izvedbi kamenih građevina, rekonstrukciji i sanaciji starih objekata. Naše građevine mogu svjedočiti autohtonošću i originalnošću starih majstora kamena a vi se u to možete uvjeriti na licu mjesta.

Želite restaurirati staru istarsku kuću poštivajući njezinu autentičnost, ne znate kako sanirati neki dio kamene građevine, želite napraviti novu kamenu kuću sa svojom originalnom idejom, novi dom za sebe i svoje potomke ili ako želite neke druge građevinske usluge možete se obratiti nama sa punim povjerenjem i mi ćemo za vas napraviti taj dio posla.

Veselimo se suradnji sa vama.


KAMEN-GRAD d.o.o. - 2012